Piraziz Ziraat Odası > Haberler > Tarım Danışmanlarımız Fındık Üretiminde Modern ve Geleneksel Uygulamaların İncelenmesi Projesine Katıldı

Tarım Danışmanlarımız Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi Fındık Üretiminde Modern ve Geleneksel Uygulamaların İncelenmesi Projesi Eğitimine Katıldı

Ordu Ticaret Borsası, Ordu Valiliği, Ordu Üniversitesi, Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı, İtalya Tuscia Üniversitesi ve İspanya IRTA araştırma enstitüsünün ortaklaşa yürüttüğü Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi Fındık Üretiminde Modern ve Geleneksel Uygulamaların İncelenmesi Proje eğitimi Ordu Üniversitesinde düzenlendi. Odamız Tarım Danışmanları Duygu HACI, Birgül ÇULFAZ, Gülcan OCAK, Evren ÜSTÜNER, İsa OCAK ve Rıfkı BEKCİ düzenlenen eğitime katıldı. Eğitimde İtalya ve İspanya da uygulanan fındık bahçesi tesisi, fındık çeşitleri ve yeni kültürel uygulamalar, fındıkta gübreleme, fındıkta sulama, fındık hastalıkları zararlıları ile mücadele ve ilaçlama teknikleri ile ilgili yeni uygulamalar konusunda bilgiler verildi. Eğitime katılanlara katılım belgesi takdim edildi.