Piraziz Ziraat Odası > Haberler > Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte ziraat odamızın çalışmaları da hız kazandı

Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte ziraat odamızın çalışmaları da hız kazandı. Kontrollü sosyal hayat kurallarına uyularak oda başkanımız Ünal Aşık ve tarım danışmanlarımız tarafından örnek fındık bahçelerimizin kontrolleri yapıldı. İlçemizde yaygınlaşmaya başlayan serada sebze yetiştiriciliği yapan üreticilerimizle görüşüldü. Ayrıca elma bahçelerimizin de bakım ve ilaçlama işlemleri yapılarak çiftçilerimize konu ile bilgi verildi.