Piraziz Ziraat Odası > Haberler > Piraziz Ziraat Odası Başkanlığı Dükkan Kiraya Verme İhalesi

Piraziz Ziraat Odası Başkanlığı Dükkan Kiraya Verme İhalesi

Piraziz Ziraat Odası 90 m2 'lik iş yeri 6964 sayılı kanun hükümlerince kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.

PİRAZİZ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI

İHALE İLANI

Piraziz Ziraat Odasına ait 90 m2 ‘lik işyeri 6964 sayılı Kanun hükümlerince kapalı teklif usulü ( yeni teklif almak ve devamında açık artırma yolu ) ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin bilgiler aşağıdadır.

1-) İdarenin

a-) Adresi

Bahtiyar Aydın Paşa Bulvarı No:8 /1 Yenimahalle /PİRAZİZ

b-) Telefon/ fax

0454 361 34 14 / 0454 361 34 14

2-) İhalenin Konusu

a-) İşin Niteliği

:

Odamız Hizmet Binasının giriş katında bulunan  90 m2 ‘lik işyeri kiraya verme işi

b-) Süresi

5 yıl

c-) İhalenin Yapılacağı Adres

Bahtiyar Aydın Paşa Bulvarı No:8 /1 Yenimahalle  /PİRAZİZ

3-) İhalenin

a-) Yapılacağı Yer

Piraziz Ziraat Odası / Yönetim Kurul Odası

b-)Tarih ve Saat

24/07/2017 Saat: 11:00

4-) İhaleye katılabilme şartları ve istenen belgeler, anılan işe ait ihale dokümanı içindeki şartnamelerde açıklanmıştır.

5-) İhale dokümanı yukarıdaki yazılı adreste görülebilir veya 100,00 TL karşılığında satın alınabilir.

6-) İhaleye teklif verecek olanların, ihale dokümanlarını satın almaları zorunludur.

7-) Odamız 2886 ve 4734 sayılı yasalara tabii olmadığı gibi ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.